Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Vikingagatan 26, 5 tr

Slutpris: 7 150 000 kr

Vikingagatan 26, 5 tr

Högst upp i huset med stor balkong!

På en av Stockholms mest eftertraktade adresser i hjärtat av Birkastan hittar ni denna sekelskiftestvåa högst upp i huset med stor balkong!

- Balkong
- Högt och fritt läge med fin utsikt
- Sekelskifte
- Dold tillgång i föreningen i form av råvind.
- Gott om förvaringsmöjligheter
- Attraktiv adress
- ca 3,10 m i takhöjd
- Förråd

Stora fönsterpartier ger mängder av ljus till denna genomgående lägenhet med en välplanerad planlösning. Här erbjuds ett socialt och rymligt vardagsrum tillsammans med ett stilfullt och modernt kök. Från sovrummet har du utgång till den magiska balkongen som blir en härlig förlängning av rummet.
Välbevarade detaljer och en generös takhöjd i kombination med ett fritt och ostört läge högst upp i huset. Belägen i en bra förening med låga avgifter i en vacker fastighet anno 1906.

Här bor du på absolut toppläge i hjärtat av Vasastan. Birkastan är ett av Stockholms attraktivaste områden att bo i med dess trivsamma atmosfär och vackra sekelskiftes- och 20-talshus. Upplev pulsen på Rörstrandsgatan med ett brett utbud av trevliga restauranger och designbutiker. Behagligt gångavstånd till Karlbergs Slott med vackra promenadstråk längs kanalen. Lummiga Vasaparken ligger en kort promenad bort med café, minigolf och lekpark. Det finns flera matbutiker i närheten och kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, flertalet innerstadsbussar och flygbussar. En underbar oas mitt i Stockholms stad!

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingagatan 26, 5 tr, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad