Såld

Vasastan - Birkastan, Stockholm

Vikingagatan 18A

Slutpris: 7 250 000 kr

Vikingagatan 18A

Sekelskiftesdröm med solig balkong och låg avgift

- Sekelskiftesdröm med toppläge i Vasastan
- Mycket stabil förening med låg belåning
- Låg månadsavgift
- Mysig innergård med grill- lek och sittplatser
- Öppen planlösning
- Solig balkong mot innergård
- Generös walk-in-closet
- Möjlig minitrea
- Två förråd
- Nya säkerhetsdörrar i huset

Med ett toppläge i Birkastan saluförs nu en ljus och vacker sekelskiftestvåa, möjlig 2,5:a om 69 kvm. Här är sekelskiftescharmen påtaglig med fint bevarad originalinredning från husets byggnadsår 1908, såsom ljusa brädgolv, generös takhöjd, speglade dörrar, djupa fönsternischer och vackra takrosetter. Köket har öppen planlösning mot vardagsrum och här finns gott om plats för socialt umgänge och trevliga middagar. Sovrummet är rofyllt och harmoniskt och har en generös walk-in-closet i direkt anslutning. Från vardagsrummet nås lägenhetens härliga balkong, som vetter mot lugn innergård. Lägenheten disponeras idag som en mycket rymlig tvåa men möjlighet finns att göra om den till en 2,5:a.

Brf Eldaren 17 är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter idag 17 lägenheter med bostadsrätt samt en lägenheter med hyresrätt (dold tillgång) och tre lokaler med hyresrätt. Belåning per kvm bostadsrättsyta är endast 1787 kr.

Här bor ni på bästa adress mitt i Vasastan med närhet till precis allt - grönområden och parker, skolor och förskolor, restauranger, caféer och goda kommunikationer med både buss, tunnelbana och pendeltåg. På bara några minuters promenad nås den populära Rörstrandsgatan som under sommaren förvandlas till en sommar-gågata med flertalet restauranger och uteserveringar.

För mer info om bostaden, kontakta ansvarig mäklare Therese Nilsdotter, Widerlöv Stockholm.
0706-703221, mail: [email protected]

Varmt välkomna på visning!

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vikingagatan 18A, Såld i Vasastan - Birkastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad