Såld

Knivsta, Knivsta

Vickeby 92

Slutpris: 1 050 000 kr

Vickeby 92

Fantastisk tomt i soligt söderläge och med vidsträckt utsikt över åker- och ängsmark!

Möjlighet att förverkliga husdrömmen!

Här finns en fantastisk tomt med vidsträckt utsikt över åker- och ängsmark. Till stora delar grovplanerad med spännande terrassering. Avlopp ingår i priset och tillfartsvägen är ordnad. Här finns dessutom positivt förhandsbesked för nybyggnad av ett enbostadshus. Fastigheten ligger utanför detaljplanerat område men inom sammanhållen bebyggelse och inom områdesbestämmelser gällande kulturmiljö. Färdigt husalternativ från Vårgårdahus finns framtaget, se ritning samt produktionskostnadskalkyl under "dokument". Nyckelfärdigt i sutteräng med boarea om 199 kvm och biarea om 17 kvm. OBS! Tomten är inte knuten till någon specifik husleverantör utan här väljer man själv vad man vill bygga!

På bekvämt promenadavstånd från fastigheten (250 m) finns hållplats för skolskjuts och med bil tar det ca 10 minuter in till centrala Knivsta med hög servicenivå. Till Sigtuna, Arlanda och Märsta tar man sig på cirka 20 minuter. Pendlingsläget med tåg är dessutom ypperligt från Knivsta med endast 8 minuter till Uppsala och 28 minuter till Stockholm central.

Vänligen kontakta mäklaren för mer information och eventuell visning på plats!

Mattias Lindahl
Ansvarig mäklare

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mattias
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad