Till salu

Knivsta, Knivsta

Vickeby 90

7 450 000 kr
area icon Yta
  • 230 m2 boarea
  • 1 768 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Vickeby 90

Fantastisk familjevilla med vidsträckt utsikt över åker- och ängsmark!

Nu finns chansen att förvärva denna fantastiska familjevilla belägen på bekvämt avstånd utanför centrala Knivsta! Ingenting har lämnats åt slumpen och varenda detalj i huset är genomtänkt avseende material och funktion! Bland mycket annat erbjuds man här genomgående generös takhöjd som spänner mellan 2,70 till 7,50 meter, fantastiska trägolv, vacker järnspis samt eldstad i köket. Bergvärme samt till- och frånluftsventilation med återvinning (FTX) ger förutsättningar till en mycket god boendeekonomi!

På tomten finns också nybyggd verkstadsbyggnad om ca 30 kvm.

Varmt välkommen till visning!

Intresseanmälan

Mattias Lindahl

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad