Såld

Vetterslund, Västerås

Vetterslundsgatan 42

Slutpris: 1 100 000 kr

Vetterslundsgatan 42

Toppfräsch trea på Vetterslund - belägen på första våningen

**Fast pris**
Välkommen till denna renoverade och mycket fräscha trea på Vetterslundsgatan 42. Lägenheten är belägen på första våningen och planlösningen disponeras över 77,5 kvm med stilfulla och snygga detaljer.
Under 2017 har lägenheten genomgått en renovering av samtliga ytskikt med enhetligt parkettgolv, renovering av väggar och helt nytt kök från Epoq med exklusiva vitvaror från Siemens och Bosch. Vidare finns ett stort vardagsrum med utgång till balkong i soligt västerläge. Två sovrum, där ett är lite större och det andra lite mindre - perfekt för både sovrum och hemmakontoret.

I avgiften ingår bredband. I källaren finns tillhörande förråd och tvättstuga.

Här bor du i ett lugnt och omtyckt område ca 3 km från city. Mataffär, motionsspår och skolor finns i området. I föreningen finns många faciliteter så som samlingslokal, övernattningslägenheter, bastu och gym. Som boende här får du också ett parkeringstillstånd och tre stycken parkeringstillstånd till dina gäster.

Varmt välkommen på visning!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vetterslundsgatan 42, Såld i Vetterslund, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad