Såld

Bromma - Ålsten, Stockholm

Vesslevägen 25

Slutpris: 15 875 000 kr

Vesslevägen 25

Blå villan - mitt i Ålstensidyllen med sol dagen lång

På bästa läge, mitt i Ålstensidyllen finner vi ett sällsynt spatiöst och välplanerat hus - Blå villan! Genomgående tidstypisk charm, många sovrum och stora möjligheter - inte minst i källaren - gör detta till något utöver det vanliga. Här ryms såväl den stora familjen som generationsboende eller varför inte passa på att hyra ut - ytorna och möjligheterna finns här! Trädgården är lummig och grön med flera uteplatser och parkering för flera bilar. Här bor man med närhet till det mesta av skolor, förskolor, service och kommunikationer. Det kan inte bli bättre! Välkomna till Blå villan!

Ansvarig mäklare

Karin Kellander Kinch

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Karin

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vesslevägen 25, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Vesslevägen 25, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm Planlösning från Vesslevägen 25, Såld i Bromma - Ålsten, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad