Till salu

Vega, Västerås

Vegagatan 47

Nästa visning
calendar icon torsdag 5 oktober 17:30 - 18:00
5 495 000 kr
area icon Yta
  • 122 m2 boarea
  • 62 m2 biarea
  • 816 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1945
Vegagatan 47

Populärt område med pool!

På attraktiva Vega hittar ni nu denna villa med friköpt tomt och pool!

Själva bostaden är uppförd 1945, men har under de senaste 20 åren, av de nuvarande ägarna, genomgått flera större påkostade renoveringar och tillbyggnader såsom exempelvis poolen, källarplan, carporten och en tillbyggnaden med högt i tak och stora fönster som badar av ljus och idag härbärgerar husets vardagsrum samt två sovrum. Detta sammantaget gör Vegagatan 47 till ett hem för dig som söker bekvämligheten och närheten till både service, skola och arbete, utan att tumma på standarden.

Huset har en boyta på 122 kvm, samt en biarea om 62 kvm och består av sex rum, varav fyra sovrum med möjlighet till fem.

Vega är ett område som passar alla. Här bor man med gångavstånd till flertalet förskolor, skolor och universitet, Rocklundas sportanläggning och strövområden, samt Västerås city med mångfacetterat utbud av restauranger och butiker.

För dig som pendlar ligger E18 och tågstationen på behändigt avstånd. Med cykel tar du dig till stationen på tio minuter och är i Stockholm inom mindre än en timme.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som har det mesta man kan önska sig och lite till. Charm, bekvämlighet och en fantastisk altan med pool i ett av Västerås mest eftertraktade områden.

Bostaden säljes förbesiktigad med dolda fel försäkring!

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! torsdag 5 oktober, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Patrik Demir

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Vegagatan 47, Till salu i Vega, Västerås Planlösning från Vegagatan 47, Till salu i Vega, Västerås

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad