Såld

Vega, Västerås

Vegagatan 32

Slutpris: 5 000 000 kr

Vegagatan 32

Mycket fin och tilltalande villa på mycket bra läge med pool och garage.

Nu erbjuder vi en tilltalande och gedigen villa belägen på en hörntomt. Trivsam trädgård med härlig pool samt praktiskt garage. Fina omgivningar samt närhet till Rocklundas alla möjligheter till sportaktiviteter, motions- och skidspår etc.

Planlösningen är trevlig och fördelade över 1 ½ plan samt källare.

Bottenplan:
Välkomnande hall med parkettgolv samt farstu med nytt tåligt laminatgolv. Anslutande ljust och trivsamt kök med helt ny inredning. Hallen ligger i öppen planlösning (med äldre glasdörrar) in mot det trevliga vardagsrummet. Här finns även en separat matsal - en trevlig plats att umgås med vännerna på besök. Öppen spis finns (används ej). Båda rummen har parkettgolv. Från vardagsrummet kommer du även ut till det fina nyrenoverade och isolerade uterummet med gott om plats. Öppna upp dubbeldörrarna och du kommer direkt ut till trädecket och poolen- trivsamt! Från andra sidan när du den mysiga uteplatsen i sydväst med tak. Det finns även ett fint sovrum med parkettgolv, badrum samt förvaringsutrymme.

Övre plan: Här finns det tre rejäla sovrum med anslutande förvaringsutrymme. Ett med två stora klädkammare, ett med två inbyggda garderober samt ett med en inbyggd garderob. Den rymliga hallen kan även fungera som en arbetsplats eller bibliotek. Utgång till balkong i fint söderläge. Toalettutrymme finns.

Källare: Rymlig källare med stora möjligheter. Hall med klinkergolv och vattenburen golvvärme. Utgång till källartrappa. Stort hobbyrum som är ljudisolerat vilket skulle fungera perfekt som ett utrymme för t ex musik eller som biorum. I källaren finns även en nyrenoverad tvättstuga, badrum samt förvaringsutrymme.

Huset har en trivsam atmosfär och erbjuder bra plats för både familjen och med vännerna på besök.

Trädgården har fina gräsytor, träd samt två rejäla trädeck. Njut av den härliga poolen!

Huset har en snyggt putsad fasad (2002) i grått med grövre struktur samt med slätare partier i vitt runt fönster, dörrar och hörn.

Detta är ett boende för dig som söker ett gediget och tilltalande boende på mycket bra läge. Huset är förbesiktigat och säljs med Dolda fel-försäkring.

Välkommen på visning!

Privat: Magnus Levenborn
Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vegagatan 32, Såld i Vega, Västerås Planlösning från Vegagatan 32, Såld i Vega, Västerås Planlösning från Vegagatan 32, Såld i Vega, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad