Såld

Vega, Västerås

Vegagatan 2B

Slutpris: 1 095 000 kr

Vegagatan 2B

Härligt trivsam lägenhet med bästa balkongläget! Praktisk klädkammare finns. Måste ses!

Nu erbjuder vi en riktigt tilltalande lägenhet - utmärkt belägen intill grönområde samt balkong i västerläge! Planlösningen är genomgående och erbjuder ett fint ljus.
Välkomnande och rymlig hall med anslutande badrum. Trivsamt kök med ljus inredning och med fönster mot grönområde. Vardagsrummet är ommålat. Ljust och trivsamt med plats för både soffgrupp och matbord. Från vardagsrummet kommer du även ut till balkongen. Här njuter du i ett soligt och skönt läge. Sovrummet med ommålade väggar och tak har ett fint och lugnt läge intill ett grönområde. Praktisk klädkammare finns. Nytt golv i vardagsrum och kök. Den ljusa färgsättningen i lägenheten skapar stor trivselkänsla.

Detta är ett boende för dig som söker ett riktigt trivsamt boende och ett mycket bra läge med balkong.

Välkommen!

Ansvarig mäklare

Privat: Magnus Levenborn

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vegagatan 2B, Såld i Vega, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad