Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Vegagatan 13

Slutpris: 8 400 000 kr

Vegagatan 13

Genomgående sekelskiftesbostad med härlig uteplats mot mysig innergård invid Odenplan

Här presenteras en fantastisk lägenhet i fastighet anno 1888. På en lugn enkelriktad tvärgata från Odenplan bor du här i ett optimalt läge med närhet till allt. En genomgående bostad med en uteplats mot den trevliga innergården. Charmiga detaljer såsom djupa fönsternischer, stora fönsterpartier och spegeldörrar.

-Sekelskiftescharm & lugnt läge
-Fastighet anno 1888
-Bevarade detaljer
-Uteplats mot innergård
-Sociala ytor
-Disponeras som 3rok
-Lågt belånad förening
-Fantastisk innergård
-Invid Odenplan
-Bra kommunikationer
-Rikt restaurang- och serviceutbud

Genomgående i bostaden möts du av generösa ytor och charmiga detaljer från sekelskiftet. Ett stort vardagsrum med dubbla fönsterpartier tillför ett härligt ljusinsläpp till detta rum. Stor yta som enkelt kan möbleras efter önskemål. Ett rofyllt Master bedroom ligger vägg i vägg med vardagsrummet och även det har generösa fönsterpartier samt en generös yta. Här finns plats för kingsize-säng, garderober samt övrig önskvärd förvaring. Ett stort och väl tilltaget kök med god förvaring och generösa arbetsytor. Köket erbjuder all den maskinella utrustningen du behöver ha. Från köket når du även den härliga uteplatsen mot föreningens innergård. Uteplatsen kan med enkelhet möbleras med större matgrupp alternativt loungemöbler. I anslutning till köket finns dessutom en sovalkov som kan användas som barnrum, gästrum eller arbetsrum. Ett generöst badrum med tvättmöjligheter samt plats för badkar.

Som en del av Brf Karlavagnen 13 bor du i en lågt belånad förening med en välskött fastighet. Fastigheten är upplåten med tomträtt och föreningen har att avtal som löper till 2038-07-01. Nuvarande tomträttsavgäld gäller fram till 2028-06-30. Föreningen har lokaler som genererar en stabil inkomst. Dessutom finns ett stort dolt kapital i form av en hyresrätt samt en mindre oförädlad yta på vinden.

Lägenhetens centrala läge invid Odenplan erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med Odenplans goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg & innerstadsbussar. Området är ett levande område med närhet till grönska genom Vasaparken, Hagaparken och Vanadisparken & vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Ett restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan i direkt närhet. Även livsmedelsbutiker, gym & shopping finns i anslutning till Odenplan.

-En personlig favorit i området är att ta en kort promenad till mysiga Vasaparken för en picknick och därefter avnjuta en trevlig middag på Tennstopet Grill.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vegagatan 13, Såld i Vasastan - Odenplan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad