Såld

Norra Vallby, Västerås

Vävstugugatan 2

Slutpris: 4 000 000 kr

Vävstugugatan 2

Enplansvilla med källare på hörntomt i uppvuxet tryggt område nära Västerås GK och Vedbobacken.

- Gångavstånd till Golfklubben vid Västerås GK.
- Gångavstånd till alpina skidanläggningen vid Vedbobacken.
- Rymlig villa för familjen med behov av ytor och hobbyutrymmen.
- Dubbelgarage samt flertalet parkeringsplatser.
- Fjärrvärme och nyare platt-värmeväxlare.
- Nya fönster och altandörrar.
- Taket omlagt 2018.
- Insynsskyddad uteplats i anslutning till köket.
- Altan i rent söderläge och högt insynsskyddat läge.
- Uppvuxen trädgård med flertalet fruktträd, bl.a. plommon och äpplen.

Enplansvilla på hörntomt i uppvuxet tryggt område nära Västerås golfklubb i öster och Vedbobackens anläggning i väster. Här bor du på en gata med goda grannar! Huset är stort nog för den stora familjen med en form av souterräng med en halvtrappa till sällskapsvåningen och halvtrappa ner till källarplanet. Ett viss behov av uppdatering behövs. En ägare sedan det byggdes. Gediget, genomtänkt och väl disponerade ytor gör denna villa till en riktig "godbit". Taket omlagt 2018. Renovera och uppdatera invändigt innan inflytt, sen kan du leva enkelt och med ett liv fyllt av fritid på golfbanan och njutbara stunder på altaner i två väderstreck. Kanske har du en bil och en golfbil, vad vet jag? I vilket fall får båda plats i dubbelgaraget. Välkomna på visning så berättar jag mer!

Privat: Margaretha Humble
Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Privat:

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vävstugugatan 2, Såld i Norra Vallby, Västerås Planlösning från Vävstugugatan 2, Såld i Norra Vallby, Västerås Planlösning från Vävstugugatan 2, Såld i Norra Vallby, Västerås
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close