Till salu

Brandbergen, Haninge

Vattumannens gata 127

  • price tag icon 3 604 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
1 195 000 kr
  • lamp and chair icon 1 rum och kök
area icon Yta
  • 40 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 604 kr/mån
calendar icon Byggnadsår
  • 1970
Vattumannens gata 127

Genomgående etta med balkong (möjlig tvåa)

Upptäck en välkomnande och modern lägenhet i utmärkt skick. Denna bostad har en optimal planlösning som gör att varje kvadratmeter utnyttjas effektivt. Ettan är smakfullt inredd med fräscha ytskikt och harmoniska färgval.

När du stiger in i bostaden möts du av en välplanerad och funktionell hall. Det moderna köket imponerar med högkvalitativa material, goda förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vardagsrummet är rymligt och mysigt, med ett härligt ljusinsläpp, en sovalkov och bra förvaringslösningar.

Många drömmer om att ha tillgång till en egen uteplats, och denna lägenhet levererar med en stor och insynsskyddad balkong. Balkongen, som nås från vardagsrummet, är utrustad med markis och har gott om plats för en soffgrupp, vilket gör det till en perfekt plats att njuta av kvällar med familj och vänner.

Brf Väduren är en trevlig, välskött och solid förening med god ekonomi. Föreningen har omfattande erfarenhet av underhåll och förbättringar och erbjuder många bekvämligheter såsom tvättstuga, lekplats, övernattningslägenhet och föreningslokal.

Intresseanmälan
William Halmstrand
Ansvarig mäklare

William Halmstrand

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om William

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Planlösning från Vattumannens gata 127, Till salu i Brandbergen, Haninge
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad