Såld

Vasastan, Stockholm

Västmannagatan 95, 3tr

Slutpris: 10 320 000 kr

Västmannagatan 95, 3tr

Underbar sekelskiftes 3:a med balkong i sydväst mot lummiga innergårdar!

Planlösningen är genomgående och har ytterst väldisponerade 86kvm! Familjeanpassad bostad som flödar av ljus från två väderstreck.
Varsamt renoverad med sobra färger, bevarade sekelskiftesdetaljer såsom 3 m takhöjd, stora vackra spröjsade fönster med djupa fönsternischer, höga golvsocklar, spegeldörrar och elementskydd i alla rum.
Vardagsrummet är stort och generöst med gott om plats både för TV mys och långa härliga middagar. Det stora burspråket med helt fantastiska spröjsade fönster ger rummet en härlig karaktär.
Två bra och rymliga sovrum som ligger på var sin sida av bostaden.
"Masterbedroom" har generöst med klädförvaring i form av stora platsbyggda garderober och nisch för dubbelsäng om 180cm.
Det andra sovrummet har utgång till den härliga balkongen i sydväst läge mot en lugn och fin innergård och är perfekt som gästrum/kontor, tonårsrum eller barnrum med två sängar. Även här finns inbyggda garderober.
Köket är i ljusa färger med mycket förvaring från golv till tak. Alla vitvaror från Siemens. Mycket bra arbetsyta och plats för mindre matbord.
Badrummet är väl tilltaget och har dubbla handfat med förvaring, badkar, wc och tvättmaskin/tumlare.

Bostadrättsförening med god ekonomi som äger marken med en fastighet som är mycket välskött.
Läget är oslagbart med närheten till Odenplan, Hagastaden och St:Eriksplan och den grönskande Hagaparken med löparspår, flera båtklubbar och strandbad.

Fantastiskt utbud av restauranger, barer, caféer, flertalet gym och affärer.
Hagastaden har gjort att Stockholm och Solna att integreras än mer med tillgång till nya restauranger, butiker och grönområden i den nya stadsdelen. Mer kommunikationer, liv och rörelse runt om, samtidigt som gatan förblir en lugn plats att bo på.

Här finns dessutom mycket bra kommunikationer med både tunnelbana (Odenplan), pendeltåg (Odenplan/Vanadisvägen) och många busslinjer.

Sofia Wetterberg
Ansvarig mäklare

Sofia Wetterberg

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Sofia
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad