Såld

Sävja, Uppsala

Västgötaresan 93

Slutpris: 1 660 000 kr

Västgötaresan 93

Sävjas finaste tvåa ?!

Detta måste nog vara Sävjas finaste tvåa! En helt fantastiskt fin tvåa som är helt nyrenoverad. Kök, badrum och alla ytskikt är nya! Ljust och rymligt med mycket fönster. Lägenheten ligger högst i upp i ett punkthus med hiss och stor härlig balkong i soligt läge.

Hallen har fått garderober och en sittbänk med skohyllor under samt krokar. Här ligger också praktiskt klinkergolv. Köket är helt nytt med helt ny inredning och en köksö. Väggen mot vardagsrummet är borta och idag är det helt öppet med en fantastisk känsla. Badrummet är också helt ombyggt med nytt klinkergolv med femkantiga plattor, stora vita kakelplattor på vägg, ett snyggt badkar samt en kombitvätt/tork.

Området erbjuder omedelbar närhet till vårdcentral, apotek, bibliotek och affärer. Här finns även stora möjligheter till ett aktivt sport- och friluftsliv tack vare närhet till naturreservatet Lunsen med sina milslånga vandringsleder och skidspår, Linnés Sävja erbjuder sommarcafé med underhållning och konstutställningar under sommaren. Det finns också idrottsplats, skatepark, Uppsalas enda pumptrackbana.
Bra bussförbindelser, fina cykelvägar till city och för bilpendlaren tar man sig snabbt till E4:ans påfarter som tar dig mot Stockholm.
Även mycket barnvänligt med många spännande lekplatser samt flera bra förskolor och skolor i närområdet.

Notera att värme, vatten och grundutbudet för bredband, IP-telefoni & kabel-TV ingår i avgiften.

Annika Bolander
Ansvarig mäklare

Annika Bolander

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Annika
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad