Såld

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Västerled 35

Slutpris: 8 250 000 kr

Västerled 35

Gavel 4:a med balkong

Designvåning med balkong - Klassiskt vacker 20-talsvåning inbäddad i Äppelvikens villakvarter med vy över villaträdgårdarna och det vackra Västerledstorget. Fönster i tre väderstreck och balkong med sol hela dagen. Smakfullt renoverad. 3 sovrum varav 1 mastersvit med duschrum en suite, generös sällskapsdel med matsal och vardagsrum, 2 duschrum, trivsamt bistrokök. Föreningens medlemmar har tillgång till en fin trädgård, gränsande allmänning, med lekvänliga gräsytor och en gemensam trivsam uteplats.
Mycket trevlig förening i en välunderhållen fastighet med de stora renoveringarna gjorda. Uppvärmning med bergvärme.
Här finner du ett modernt kvalitetsboende med suveränt läge mitt i småstadsidyllen med direkt närhet till park, förskolor, skolor, charmiga torg, 12:ans spårvagn och buss. Gångavstånd även till bad i Mälaren och Alviks torg med goda kommunikationer med buss, T- och Tvärbana.
- Välkomna till Västerled 35.

Ansvarig mäklare

Andreas Ouchterlony

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Andreas

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västerled 35, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm Planlösning från Västerled 35, Såld i Bromma - Äppelviken, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad