Kommande bostad

Bromma - Äppelviken, Stockholm

Västerled 20

13 000 000 kr
area icon Yta
  • 169 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 8 191 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1926
Västerled 20

Paradvåning i eftersökt och insynsskyddat läge

Välkomna till en av områdets största våningar, på väldisponerade och välunderhållna 169 kvm och en golvyta på 185 kvm, i ett fritt och insynsskyddat läge intill grönskande Västerledstorget. Stor välkomnande hall, ljus och rymlig sällskapsavdelning med öppen spis och kök med matplats i halvöppen planlösning. Fyra sovrum, ett snyggt badrum, separat wc och egen tvättstuga. Gemensam uteplats i trädgården. En stabil, välskött och lågt belånad förening. Fastigheten är stambytt och bergvärme installerad.

Läget är det bästa tänkbara nära både skolor/förskolor, Bromma Enskilda skola (åk0-6) ligger runt hörnet och Ålstensskolan (åk 0-5), Äppelviksskolan (åk 6-9) och Bromma Gymnasium finns på promenadavstånd, liksom Stora Mossens IP med utegym.

Vid det lokala lilla torget vid Alléparken finns 12:ans hållplats, bok- och pappershandel, blomsterhandel, konditorier/bagerier (perfekt för att hämta varmt frukostbröd) och i grannfastigheten ligger en italiensk kvarterskrog.

Något annat som ger området en speciell atmosfär är den vackra promenadvägen längs Mälarens strand. Med några få minuters promenad är man nere vid Äppelvikshamnen. Går man västerut leder promenadvägen förbi Solviksbadet med utegym, till Ålstenshamnen med den populära sommarrestaurangen "Bryggan" och österut kommer når man Alviks torg med flera affärer, gym, tennishall, restauranger, bank och en välsorterad ICA med generösa öppettider. Där finns också T-banans gröna linje, bussar samt Tvärbanan.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Västerled 20, Kommande i Bromma - Äppelviken, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad