Såld

Bromma - Stora Mossen/Abrahamsberg, Stockholm

Västerled 102

Slutpris: 10 300 000 kr

Västerled 102

Spatiös 5:a - nyproduktion - högt upp i huset

Fast pris då det är nyproduktion. Först till kvarn gäller för denna lägenhet. Dock måste man ha finansieringen ordnad och kunna visa det för att få boka tid för avtalsskrivning. Färdig att tillträda enl ök.
Visas enligt överenskommelse med ansvarig fastighetsmäklare.

I gränslandet mellan Ålsten, Stora Mossen och Abrahamsberg finns nu unik möjlighet att bli förstagångsköpare av denna nyproducerade fantastiska våning högt upp i huset med stor balkong. Lägenheten är klar för inflytt 30 maj 2023. Nu börjar det bli färdigt även runt husen, det händer nya saker varje dag man passerar. Det är riktigt spännande och det blir verkligen fint!

Föreningen äger marken och det finns möjlighet att hyra en garageplats med laddstolpe. Hiss från våningsplanet till garageplanet där lägenhetens förråd finns invid hissen.

Lägenheterna är inredda i hög kvalitet och man har månat om det lilla extra. Här är det bland annat genomgående fina ekparkettgolv i holländsk läggning och platsmålade dörrfoder och golvsocklar bidrar till den exklusiva känslan liksom fina fönsterbrädor i grå kalksten.

Dessa stilfulla flerfamiljshus ligger placerade med närhet till både tunnelbana, spårvagn och de mysiga torgen i Bromma. Busshållplats finns ett stenkast bort. Ett perfekt boende med närhet till tunnelbanan och stan bara en bro bort samtidigt som man bor mitt i villaidyllen med närhet till Mälaren och småstadsidyllen.

Från och med den 30/5 på eftermiddagen kan förhandsvisningar erbjudas, i övrigt hänvisas till de annonserade visningstiderna.

Lägenheten är klar att tillträda från och med den 30/5.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Västerled 102, Såld i Bromma - Stora Mossen/Abrahamsberg, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad