Såld

Vasastan, Stockholm

Västeråsgatan 3B, 3,5 tr

Slutpris: 8 800 000 kr

Västeråsgatan 3B, 3,5 tr

Sekelskiftesdröm i skuldfri förening med prisbelönt innergård

- Varsamt renoverad sekelskifteslägenhet
- Skuldfri- äkta förening med stark kassa
- Låg månadsavgift
- Rymligt välinrett badrum
- Nya säkerhetsdörrar
- Lummig och barnvänlig innergård
- Trivsamma kvarter med mysiga restauranger och butiker
- Ypperliga kommunikationer runt hörnet
- Lugnt toppläge i Vasastan

Varmt välkommen till vacker, ljus och mycket smakfullt renoverad sekelskiftestrea, anno 1916, i ett av Vasastans vackraste kvarter. Bostaden har ett högt och fritt läge och här har nuvarande ägarna, med varsam hand, skapat ett mycket harmoniskt och trivsamt hem. Bostaden har en optimal planlösning med ljusinsläpp från två håll och disponeras med en välkomnande hall, ett underbart ljust och charmigt sällskapsrum med burspråk, två rymliga sovrum, mysigt kök med matplats, stort badrum med tvättmaskin, torktumlare och badkar samt en rymlig klädkammare. En halvtrappa ned finns en möblerad och vacker trapphusbalkong, som vetter mot grönskande gård och som disponeras fritt av lägenhetsinnehavarna.

Brf Tors Mur är en äkta och skuldfri förening med en stark kassa om ca 16,5 Mkr. Föreningen upplåter 44 lägenheter med bostadsrätt och tre lägenheter med hyresrätt (vilket räknas som en dold tillgång i föreningen) samt en lokal med hyresrätt. Till medlemmarnas förfogande finns en fantastisk innergård och lekplats med små trähus, rutschkana, grillar, utemöbler, cykelställ och planteringar. I föreningen finns även en festlokal i anslutning till ett övernattningsrum samt bastu, barnvagnsrum, cykelrum och hobbyrum som får nyttjas av medlemmarna. I fastigheten finns hiss med plats för barnvagn, samt nyinstallerade säkerhetsdörrar. Föreningens Innergård är något alldeles extra med blomstrande rabatter, portaler, bersåer, mysiga sittgrupper och lekplatser och här stormtrivs både små och stora barn.

Utmärkt läge i Vasastan med såväl Odenplan som Vanadisplan på nära gångavstånd. Här möts det bästa av två världar genom det stora utbudet av restauranger, butiker och service i kombination med närhet till flera grönområden. Med endast en kortare promenad nås grönskande Vanadislunden, Vasaparken och Hagaparken. Vasaparken lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, minigolfbana och även skridskobana vintertid. Fastigheten ligger även nära lummiga Enkehusparken som bjuder på både lekpark och uteservering. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH, finns på nära avstånd. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet.

Sammantaget är detta ett fantastisk trivsamt och vackert boende i ett lugnt toppläge i Vasastan. Välkommen hem!

För mer info om bostaden kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter, Widerlöv Vasastan/ Östermalm. Mobil: 0706703221

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad