Såld

Kvicksund, Västerås

Vassviksstigen 1 och Vassviksvägen 5

Slutpris: 6 885 000 kr

Vassviksstigen 1 och Vassviksvägen 5

Mixa lyxigt villaliv på landet vid Mälaren i Kvicksund. Bergvärme och låga driftskostnader.

Mixa lyxigt villaliv på landet vid Mälaren och samtidigt närheten till städerna Västerås och Eskilstuna i trevliga Kvicksund. Här lever du med unikt "livsrum" både inne och ute på en tomt om 2 500 kvm omgärdat av Ekar och Lindar. Vill du odla ditt eget finns odlingslandet redo. Huset är högt beläget med utsikt åt alla håll över Mälaren och grannskapet. Huset värms med driftsäker bergvärme kopplad för styrning från mobil. Här bor du rymligt och har goda förutsättningar att sitta ostört och jobba, även stunder då hela familjen är hemma. Centralt i huset finner du kök och sällskapsytor och i flyglarna - sovrummen, badrummen och klädvården. Den stora altanen om 100 kvm rymmer flera olika avdelningar för åtkomst av sol eller skugga. Från Master Bedroom går du rakt ut till poolen och tar morgondoppet. Kan dagen börja bättre?
Lillstugan om 70 kvm kan du hyra ut eller ha föräldra- eller ungdomsbostad. Den är placerad så att du ostört kan hyra ut - ett fint tillskott till ekonomin i det fallet.
Du är här delägare i en båtbrygga 100m från huset. Båtbryggan är nyrenoverad 2019 av de 17 delägarna. Den fina sandstranden är mycket uppskattat av barnföräldrarna. Ni och 19 andra fastigheter ansvarar tillsammans för skötseln av den. Välkomna till Vassviksstigen 1 i Kvicksund. Här bor du lantligt på en ö, tillgängligt med bil och tåg.
Förbesiktigat!

Välkomna att anmäla dig till visning, så berättar jag mer!

Ansvarig mäklare

Privat: Margaretha Humble

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vassviksstigen 1 och  Vassviksvägen 5, Såld i Kvicksund, Västerås Planlösning från Vassviksstigen 1 och  Vassviksvägen 5, Såld i Kvicksund, Västerås Planlösning från Vassviksstigen 1 och  Vassviksvägen 5, Såld i Kvicksund, Västerås

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad