Såld

Bromma - Bromma Kyrka, Stockholm

Vassvägen 24

Slutpris: 8 400 000 kr

Vassvägen 24

Med ljus och rymd!

Välkommen till denna ljusa, rymliga och gedigna 70-tals villa med många originaldetaljer bevarade, men samtidigt med flera bra renoveringar och förbättringar gjorda, såsom omlagt tak, dränering, installerad bergvärmepump, renoverade badrum mm. Huset har varit i familjens ägo sedan byggåret 1970/71 och det är nu dags att lämna över till en ny familj, som vill ta över och skapa sitt drömhem!

Villan om totalt ca 245 kvm är välplanerat och fördelad på 7 ljusa och rymliga rum, 2 kök, 2 badrum, bastu, rymliga förvaringsutrymmen och stort garage! Planlösningen i källarvåningen ger dig som vill, väldigt bra möjligheter till uthyrning och därmed goda sidoinkomster. Entréplanet bjuder på en ljus och välkomnande hall med kapprum och wc-rum, ett härligt ljust vardagsrum med stora fönsterpartier och i öppen lösning med matsal i vinkel. Köket är i äldre men väl fungerande skick och intill det finns en ytterligare bra matrumsdel med utgång till den tilltagna altanen. I andra delen av huset ligger våningens tre fina sovrum och badrum, varav ett av rummen har egen ingång till en rymlig klädkammare "walk in closet" och till badrummet. Från kökets matrumsdel leder en trappa ned till källarvåningen som bjuder på ett stort allrum med öppen spis, sovrum/allrum med egen entré, dusch/wc-rum, bastu, kök, bra förvaringsutrymmen samt ett stort garage.

Från huset har du närhet till både naturreservatet Kyrksjölöten med motionsslinga och sjö för bryggbad, Ängby idrottsplats, förskolor, Bromma Kyrkskola, Norra Ängby skola och kommunikationer. I närheten finns också populära restaurang Bistro Bromma med både inne och uteservering, en ICA butik, lekpark, pizzerior. Bromma Blocks med sitt stora serviceutbud och Brommaplan med sitt kommunikationsnät och serviceutbud ligger heller inte långt bort.

Ansvarig mäklare

Mikael Flobecker

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Mikael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vassvägen 24, Såld i Bromma - Bromma Kyrka, Stockholm Planlösning från Vassvägen 24, Såld i Bromma - Bromma Kyrka, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad