Kommande bostad

Huddinge

Värnstigen 32

  • price tag icon 2 869 kr / månad
  • Bostadsrättslägenhet
Pris enl ök
  • lamp and chair icon 2 rum och kök
area icon Yta
  • 36,5 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 869 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 2 (med hiss)
Värnstigen 32

Välplanerad tvåa med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i söderläge mot innergård

Välplanerad tvåa med fantastiskt ljusinsläpp och balkong i söderläge mot innergård

*KOMMANDE BOSTAD, KONTATKA MÄKLAREN FÖR MER INFO*

- Balkong i söderläge med sol från tidig morgon till eftermiddag mot innergården
- Härligt ljusinsläpp genom stora fönster i hela bostaden
- Insynsskyddat läge

Välkommen till denna välplanerade 2:a med generöst ljusinsläpp och en solig balkong i söderläge. Denna bostad är omsorgsfullt utformad med gott om utrymme för förvaring. Perfekt för den som bor ensam eller paret som letar efter en bekväm plats att bo på.

När du kliver in genom dörren välkomnas du av en ljus och öppen hall med stora fönster framför dig. Den fantastiska planlösningen ger dig friheten att inreda efter eget tycke och smak. Det eleganta köket är stilrent trä och är utrustat med spis, ugn, köksfläkt, kyl och frys. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. I det charmiga sovrummet finns tillräckligt med plats för en stor dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Det helkaklade badrummet är utrustat med golvvärme, dusch, toalett, handfat och förvaringsskåp. Hela bostaden erbjuder en rogivande utsikt mot den tysta och fridfulla innergården. Dessutom ingår ett rymligt källarförråd till lägenheten för extra förvaringsmöjligheter.

Här finns allt du behöver inom bekvämt avstånd när du bor här. Direkt i närheten ligger E4/E20 som tar dig smidigt och snabbt mot både norrut mot Stockholm och söderut mot Södertälje. Du har också utmärkta kommunikationer inom den kommunala trafiken med bussar bara ett stenkast bort och tunnelbanan inom 13 minuters promenadavstånd.

Området är mycket barnvänligt och det finns flera skolor inom en radie av 1 kilometer, såsom Internationella Engelska Skolan i Skärholmen, Segeltorpsskolan och förskolorna Förskola Smista, Förskola Ängeln och Segeltorps Öppna Förskola.

Om du gillar shopping och upplevelser ligger Kungens Kurva bara 5 minuter bort med bil. Trots närheten till motorvägen och shoppingen är naturen aldrig långt borta. Precis intill ligger Gömmarens naturreservat, där du kan njuta av ett rikt friluftsliv med aktiviteter som passar alla fyra årstiderna. För sjukvård finns Segeltorp vårdcentral och apotek bara 10 minuters promenadavstånd bort.

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels

Bostaden

Föreningen

Ekonomi

Dokument och länkar

Planlösning från Värnstigen 32, Kommande i , Huddinge
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad