Till salu

Björknäs, Nacka

Värmdövägen 676

Nästa visning
calendar icon onsdag 6 mars 17:30 - 18:00
6 490 000 kr
area icon Yta
  • 183 m2 boarea
  • 101 m2 biarea
  • 1 502 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1944. Tillbyggt år 2020
Värmdövägen 676

En stor familjevilla i ett centralt läge

Varmt välkomna till populära Björknäs och denna stora villa på en plan tomt. Villan har under senaste åren genomgått om- och utbyggnationer. En del renoveringar finns kvar för nästa ägare att sätta sin egen prägel på. Huset är ursprungligen från år 1944 men sedan tillbyggt år 2020.

Villan på 183 kvm boyta + 101 kvm biyta disponeras idag med ett öppet kök mot vardagsrum och hall med braskamin och fint ljusinsläpp. En wc och ett renoverat badrum. I den utbyggda delen finns möjlighet att ha två sovrum med egen ingång eller ett rum med vardagsrum och kök. Lämpar sig bra som uthyrningsdel. Flera sovrum på entéplan och två till på övre plan men går enkelt att göras om eller användas till allrum. Källare och garagedel med gott om plats för förvaring eller möjligheten att renovera till ytterligare ett plan att nyttja.

Tomten är stor med trädgårdskaraktär samt med en stor gräsmatta och terrass i sydväst. Här finns gott om plats för lek och spring, studsmatta samt annat som hör till villalivet. Uppfart med plats för flertalet bilar samt annan hobby.

Områdesbeskrivning
Ett väldigt centralt läge, men ändå lugnt beläget på en gata med lite trafik. Skolorna och förskolorna finns på nära håll, liksom fotbollsplan, hockeyhall och friidrottsarena. Här går barnen tryggt själva till skolan och träningarna utan farlig biltrafik. Kocktorpssjön, Glasbrukssjön och Bagarsjön ligger på nära avstånd.

Björknäs centrum med mataffär, restauranger och annan service finns på gångavstånd. Det gör även Centralkonditoriet, Jettz Burger och Pirlo Pizzeria. Närmaste restauranger är Thai Nungru och Pizzeria Helin på Vintervägen. Vill man promenera lite längre så är det heller inte långt till god mat och glass i Tollare.

Här möts de bästa av två världar; granne med skog och vatten, men ändå stan 10-15 minuter bort med bil och ca 30 minuter med elcykel. Busshållplatsen ligger nära och bussarna till stan funkar utmärkt.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! onsdag 6 mars, 17:30 - 18:00
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Paul Karlström

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

Närområde

previous slide
next slide
Planlösning från Värmdövägen 676, Till salu i Björknäs, Nacka Planlösning från Värmdövägen 676, Till salu i Björknäs, Nacka

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad