Såld

Rosendal, Uppsala

Vårdsätravägen 3F

Slutpris: 1 750 000 kr

Vårdsätravägen 3F

Ljus och smakfull etta med högt i tak, belägen högst upp med fantastisk balkong i sydvästläge!

Kvadratsmart etta med mycket generös takhöjd, belägen med ett fritt och insynsskyddat sydvästläge! Här bor du högst upp på våning 5 med en öppen, ljus och trevlig planlösning.
Lägenheten fördelar sig på en hall med mycket gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och klädkammare. Påkostat kök från HTH med vitvaror från Smeg. Rymligt rum med plats för både soff- och matgrupp samt säng. Härifrån når du även lägenhetens balkong med fri utsikt över grönska och med ett fantastiskt solläge. Badrummet har Carraramarmor på golv och ljust kakel på väggarna samt en kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Smeg. Här finns även påkostad dusch med vattenfallsfunktion, detta i kombination med spotlights i tak ger rummet en exklusiv känsla. Utöver de goda förvaringsmöjligheterna i lägenheten har du även ett förråd intill lägenhetens entré. I övrigt erbjuder bostaden vit-pigmenterat ekgolv och vitmålade väggar.

Att flytta till ett nybyggt hus är att flytta till enkelhet och hållbarhet. I K57 Rosendal har vi dessutom lagt till en komponent: lekfullhet. I husets hjärta ligger den gemensamma Hobby Lobbyn, vilket är precis vad det låter som, en självklar mötesplats för de boende med utrymme för dina specialintressen. Lokalen utrustas med verktyg för att till exempel mecka med cykeln, renovera möbler eller snickra ihop en helt ny favoritsyssla. Här kan du hämta inspiration från grannarna och utbyta idéer. I huset finns även flera bekvämligheter som underlättar vardagen: Garaget når du smidigt med hiss från ditt våningsplan och bland de gemensamma utrymmena finns grovtvättstuga, cykelrum och barnvagnsrum.

Rosendal är en utmärkt utgångspunkt till det mesta Uppsala har att erbjuda. På bara några minuter tar du dig till Akademiska sjukhuset, Ultuna, SLU, BMC och Ångströmlaboratoriet samt till flertalet institutioner på universitetet. Här bor du med vackra Stadsskogen runt knuten, utmärkt för dig som uppskattar gröna promenader eller löpturer. I närheten finns även vackra Hågadalen och i grannhuset finns en välsorterad ICA butik med bra öppettider. Bredvid huset har du USIF med både tennis- och padelbanor utomhus samt inomhus och gym. I norra delen av Rosendal hittar du även Hemköp, butiker, restauranger och caféer.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vårdsätravägen 3F, Såld i Rosendal, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad