Såld

Lillhamra, Västerås

Vänortsgatan 9

Slutpris: 2 700 000 kr

Vänortsgatan 9

Härlig fyra i markplan! Bekvämt och trivsamt med ovanligt högt i tak.

Nu erbjuder vi en trivsam marklägenhet på utmärkt läge. Här bor du bekvämt utan trappor.
Planlösningen erbjuder trevliga utrymmen och fint ljus. Välkomnande hall med bra förvaringsutrymmen samt anslutande badrum. Köket med matplats ligger i en tilltalande öppen planlösning med vardagsrummet vilket ger ett fint ljus och stor trivselkänsla. Härifrån kommer du också ut till den stora inglasade balkongen med ett fint trädeck. Här finns gott om plats att koppla av med familjen eller med vännerna på besök! Det finns tre bra sovrum varav det ena har en riktigt stor walk in closet. Praktiskt och bra. Det finns två rejäla och helkaklade badrum varav det ena även har tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har fina golv och ljus färger.

Detta är ett tillfälle för dig som söker ett riktigt bra och modernt boende på ett utsökt läge. Den mycket generösa takhöjden ger en härlig rymd och ljus.

Välkommen på visning.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad