Såld

Vänge, Uppsala

Vangsbyvägen 118

Slutpris: 1 000 000 kr

Vangsbyvägen 118

Välplanerad 2:a i markplan med 2 stora uteplatser!

Välkommen till denna ljusa och ytterst välplanerade 2:a med radhuskänsla som har egen ingång och två uteplatser, varav den ena är inglasad!

Här bor ni med ett av områdets absolut bästa lägen i ett lugnt område i en välskött förening, med stora gröna innergårdar och bilfri gata. Lägenheten har nyligen fått nya golv i hela bostaden och ett smakfullt kök med gott om arbetsytor och har även plats med ett matbord för fyra personer. Vidare i bostaden finner ni ett stort och rymligt sovrum och ett väl tilltaget vardagsrum. Bostadens badrum är rymligt och är utrustad med duschkabin. Här får ni bland annat två uteplatser varav den ena ligger mot den trevliga gårdsmiljön och den andra ligger med en härligt fri vy över fälten. Bostadsrättsinnehavaren nyttjar ett förråd i länga om ca 5 kvm.

Här bor ni i en trevlig och välskött förening med barnvänliga gårdar och bra stämning. I Vänge är det lätt att trivas och det finns goda möjligheter till en rik fritid med direkt närhet till naturen: med elljusspår och skidspår under vintern, fotbollsplan, tennisbanor, flera bra och populära lekplatser. Mycket kort promenadavstånd till förskola och skola upp till årskurs 6. Fin cykelväg in till Uppsala city men även bra och täta bussförbindelser. Till Uppsala stad tar det endast 20 minuter med bil och med buss ca 25 minuter. För den golfintresserade nås golfklubben Upsala GK på endast 10 minuter samtidigt som ständigt växande Stenhagen med sitt stora serviceutbud endast ligger ca 8 minuters bilfärd bort.

Detta är ett hem att trivas i. Välkommen hit, välkommen hem!

Vid intresse vänligen kontakta ansvarig mäklare Jesper Ackelman för mer information, på 072-165 20 45 eller jesper.ackelman@widerlov.se!

Jesper Ackelman
Ansvarig mäklare

Jesper Ackelman

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jesper

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vangsbyvägen 118, Såld i Vänge, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad