Till salu

Näs-Focksta, Uppsala

Vångdalskroken 3 B

Nästa visning
calendar icon söndag 3 mars
3 595 000 kr Eller enligt ök
area icon Yta
  • 135 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 7 900 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 1 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 2019
Vångdalskroken 3 B

Bo naturskönt endast 10 minuter från Uppsala! Modernt parhus med carport på ypperligt tomtläge.

Modernt parhus där arkitekt Thomas Sandell önskade att byggnationen skulle smälta in i den natursköna miljön med klassisk lantgårdsbebyggelse. Huset är i två plan med merparten av sällskapsytorna placerade i entréplan. Här finner ni kök och vardagsrum i öppen lösning med braskamin på rummets mitt, ytan gynnar placering av större möblemang och stora fönsterpartier med utgång till altandäck som låter rummet bada i ljus. Köksinredningen är från Intoto med vitvaror från Electrolux. I entréplan finns även gästrum/arbetsrum, hall med förvaring, helkaklat våtutrymme med dusch/wc och groventré med tvättutrustning. På övre plan finns allrum med takfönster som ger effektfullt ljusinsläpp, tre rejäla sovrum, goda förvaringsmöjligheter i garderober och helkaklat våtutrymme med badkar, dusch och wc. På vinden har man även valt att lägga golv för att gynna förvaringsmöjligheterna och det finns ett externt, isolerat förråd om ca 13 kvm.

Fin trädgårdstomt med stort altandäck som rymmer stort möblemang, vind- och väderstyrda markiser, prydlig gräsmatta, installerad robotgräsklippare, dekorativa rabatter som byter skepnad med årstiderna och omgivande häck i vintergrön liguster. Grusad uppfart med carport och plats för flertalet bilar, elbilsladdare finns på plats.

Brf Näs Focksta i Uppsala är en gemytlig förening som innefattar sex parhus inredda med tolv lägenheter som byggdes år 2019. Det är både familjer med och utan barn som bor i husen. IP-Only öppen fiber är indraget i samtliga bostäder och man har nyligen installerat solceller för att minimera elkostnaderna. Områdets kärna är en bruksgata som är tänkt att ge en känsla av förtätning

I Näs-Focksta har du enbart 10 minuters bilresa till centrala Uppsala, det finns även gott om allmänna kommunikationer längs väg 55. Närmsta förskola finns nästgårds och föredrar man kooperativ så finns det ett par minuter bort. Det är nära skolor med skolbuss som åker in i området, Stenhagens centrum med bl a populära mataffärer, restaurang, apotek, postombud och klädaffärer. Området har även en av Uppsalas bästa golfbanor utanför infarten till Näs Focksta, till golfbanan hör en restaurang med gott renommé dit Uppsalaborna bl a vallfärdar för julbord. Många i området tar sig gärna till Hammarskogen för svamp- och bärplockning eller besöker Ekoln för ett svalkande dopp sommartid eller för skridskoåkning vintertid.

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid! söndag 3 mars
Ansvarig mäklare

Linn Thyrestam Grape

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Planlösning från Vångdalskroken 3 B, Till salu i Näs-Focksta, Uppsala Planlösning från Vångdalskroken 3 B, Till salu i Näs-Focksta, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad