Såld

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 52C

Slutpris: 1 400 000 kr

Valthornsvägen 52C

Ljus och trivsam genomgångslägenhet med inglasad balkong mot trevligt grönområde!

Ljus genomgångslägenhet med en underbar, inglasad balkong som du blickar ut över skog och grönområden. Väldigt lugnt och behagligt, här bor du i harmoni med naturen.
Smakfull och välplanerad bostad med bl.a. ett rymligt kök, två stora sovrum, ordentlig klädkammare samt vardagsrum. Från vardagsrummet når du bostadens balkong med utsikt över trevligt grönområde. Bostaden är i visst renoveringsbehov.

Bostaden ligger som i en oas i Gottsunda! Här bor du i populära HSB Fiolbacken som är väldigt barnvänligt med bra lekplatser i närområdet samt med de stora grönområdena utanför. På sommaren kan du cykla till Lyssnarängen och bada på ca. 15 minuter. Omtyckt och trivsam förening. I absoluta närheten finns Gottsunda Centrum med all tänkbar service, precis allt vad du behöver. Där finns även ett badhus. Skolor, förskolor mm i absoluta närheten.

Varmt välkommen på visning!

VID INTRESSE: Kontakta ansvarig mäklare på jakob.ekerot@widerlov.se

Jakob Ekerot
Ansvarig mäklare

Jakob Ekerot

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Jakob

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Valthornsvägen 52C, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad