Såld

Gottsunda, Uppsala

Valthornsvägen 40C

Slutpris: 1 680 000 kr

Valthornsvägen 40C

Fin 3:a i lugnt, skyddat och mysigt läge! Solig balkong med fin utsikt över det trevliga området!

I ett lugnt, skyddat och mysigt läge i föreningens trevliga område ligger denna välplanerade och fina 3:a. Utmärkt planlösning som fördelar sig på en välkomnade hall med bra förvaring, fint kök med rejäl matplats, luftigt vardagsrum med stort fönsterparti och vacker utsikt, två rymliga sovrum med anslutande klädkammare, renoverat badrum (2007) och härlig balkong i soligt läge. Till lägenheten hör ett förråd på samma våningsplan som lägenheten.

Bra HSB-förening med bergvärme och många gemensamma utrymmen som t.ex. samlingslokal, grillplatser, boulebana och gym. I området finns en stor lekplats och en förskola. I månadsavgiften ingår värme, varmvatten, kallvatten, grundutbud för kabel-tv, bredband och tvättstuga.

Natursköna omgivningar med närhet till SLU, BMC och mycket välsorterade Gottsunda Centrum med bl.a. ICA, Willys, Systembolag, vårdcentral, restauranger, m.m. Gott om skolor och förskolor i närområdet. Täta bussförbindelser och bra cykelvägar till centrala Uppsala.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad