Såld

Barkarö, Västerås

Valnö 4

Slutpris: 4 150 000 kr

Valnö 4

Lantlig idyll!

Varmt välkommen till denna moderna villa i Barkarö omgiven av naturen med magiska vyer över åkrar!

- Byggt 2006 och renoverad 2022/23
- Energieffektivt uppvärmningssystem med låga driftskostnader
- Uthus på tomten med potential
- Lantligt läge med ca 12min till Västerås City

Enplanshus som fördelar sig över en inbjudande hall med plats för avhägngning samt förvaring via garderober, ett nyrenoverat kök från 2022/23 med nya vitvaror, fönster i burspråk och vy mot fälten från köksbordet samt ett skafferi, en praktiskt tvättstuga/groventré, en gäst-wc, ett helkaklat badrum, ett socialt vardagsrum med kamin och utgång till en trevlig och trallad altan i soligt läge, tre rogivande sovrum med ett fjärde rum i vardagsrummet som idag är kontor.

Modernt hus med vattenburen golvvärme via frånluftsvärmepump och 3-glasfönster. Byggt på betongplatta utan någon riskkonstruktion. Se besiktningsprotokoll under dokument.

Fantastiskt läge med åkrar och skog som närmsta granne! Närhet till Barkaröskolan, Fullerö Golfklubb, nyöppnad matbutik i Barkarö, Förskolan Ekbacken och ca 12min in till Västerås City.

Detta hus måste upplevas på plats!

Zain Turfi
Ansvarig mäklare

Zain Turfi

Reg. fastighetsmäklare, franchisetagare Läs mer om Zain
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad