Såld

Fålhagen, Uppsala

Vallbygatan 13

Slutpris: 2 100 000 kr

Vallbygatan 13

Välplanerad 2:a inom gångavstånd från centrum med snedtak och takfönster!

Välkommen till den välplanerade 2 rums vindsvåning med stilrent stamrenoverat badrum från 2014, charmiga snedtak och mysiga fönsterpartier. Här har du utsikt över Flora-Linnéa Koloniträdgård från vardagsrum och en grön och vacker innergård med stora gräsytor, fruktträd och lekplats från sovrum och kök.

Lägenheten hör till en stabil och välskött förening med samlingslokal/övernattningsrum, motionsrum och bastu. Du tar även del av en grönskande gårdsmiljö med pergola och grill att nyttja för sociala sammankomster under sommarhalvåret. Som bostadsrättsinnehavare nyttjar du två källarförråd.

Fålhagen är ett attraktivt och växande område i Uppsala med närhet till såväl kultur- och nöjesliv som grönområden. Området består av äldre villor och bostadsrättshus byggda under första halvan av 1900-talet, vilka många är ritade av Uppsalas stadsarkitekt Gunnar Leche. Inbäddat bland husen finns mysiga Frodeparken, som sommartid är populärt för grill eller picknick. Kärnan i Fålhagen ligger främst kring Vaksala torg, som erbjuder loppmarknad, blomster- och grönsakshandel i stort sett dagligen den varmare delen av året. Här anordnas även årlig höst- och julmarknad bland många andra event. Beläget på torget ligger även Uppsala Konsert och Kongress, med dess utbud av konserter och evenemang. Kring torget och huvudgatorna finns också ett varierande utbud av restauranger och butiker. Resecentrum med tågförbindelser till bland annat Stockholm och Arlanda finns bara runt hörnet, vilket gör området perfekt för pendlaren.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad