Till salu

Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 47

Nästa visning
calendar icon söndag 3 december 12:30 - 13:00
4 975 000 kr
area icon Yta
  • 55 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 3 272 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1930-32
Valhallavägen 47

Väldisponerad tvåa med 30-tals charm!

Väldisponerad 30-tals tvåa med tidstypiska detaljer såsom vackert fiskbensmönstrad ekparkett, spröjsade fönster och speglade dörrar. Stora fönster i två väderstreck tillsammans med den generösa takhöjden ger ett rikligt ljusinsläpp och härlig rymd. Lättmöblerat vardagsrum med plats för soffa med tillhörande möblemang och platsbyggd bokhylla med skrivbord. Kök med mörka luckor, full maskinell utrustning och plats för matbord. Helkaklat badrum utrustat med badkar. Genomgående bra förvaring i garderober och klädkammare. Belägen i en välskött förening som äger marken.

Här bor du med närhet till både city- och naturliv. I kvarteret finns flera restauranger, caféer och pubar. Längs Odengatan och Valhallavägen råder en härlig stadspuls med ytterligare utbud av service, butiker och shopping. Söker du lugnet kan du promenera ner till Norra Djurgården och Lill-Jansskogen och njuta av omgivningarna längs med flera promenadstråken. Mycket bra kommunikationer med flera innerstadsbussar och tunnelbanans röda linje vid Tekniska högskolan samt Roslagsbanan.

Välkommen på visning!

Visningar

Föranmäl dig gärna via Widerlövs hemsida. Välkommen på visning! söndag 3 december, 12:30 - 13:00
Ansvarig mäklare

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare/Franchistagare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Valhallavägen 47, Till salu i Östermalm, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad