Såld

Vasastan/Östermalm, Stockholm

Valhallavägen 36

Slutpris: 13 000 000 kr

Valhallavägen 36

Klassisk sekelskiftesvåning anno 1909

I en stilfull fastighet anno 1909 saluförs nu en klassisk och vacker sekelskiftesvåning med stor potential att bli ditt nästa drömhem. Fastigheten är belägen i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med charmiga Sibirien på ena sidan och anrika Lärkstan på andra sidan. Bostaden har ett visst renoveringsbehov och här har ni möjlighet att sätta er egen prägel och skapa en stilfull och vacker bostad med plats för hela familjen samt släkt och vänner.

- Klassisk sekelskiftesvåning anno 1909
- Äkta stabil förening som äger marken
- Originalattribut från byggnadsåret 1909
- Fyra praktfulla rum i fil
- Vackert burspråk och kakelugn
- Generös takhöjd om cirka 3,23 m
- Balkong mot innergård
- Chans att skapa din drömvåning

Klassisk, ljus och rymlig sekelskiftesvåning belägen på en och en halv trappa. Våningen andas ljus och rymd tack vare generös takhöjd (3,23 m), höga eleganta fönsterpartier samt fint bevarade sekelskiftesattribut, så som takrosetter, djupa speglade nischer, vackra pardörrar, fiskbensparkett och vacker kakelugn. Bostaden disponeras idag med fem rum och kök, varav fyra rum är belägna i fil. Tre sovrum erbjuds varav två är rofyllt belägna mot innergård. Fullt utrustat kök med matplats, badrum med tvättmaskin, gäst-wc, generös hall och serveringsgång. Balkong mot innergård med trappa och direktaccess till föreningens gård.

Brf Morkullan 17 är en äkta stabil förening med låg belåning (endast 3600 kr/ kvm enligt årsred 2022) som äger och förvaltar fastigheten Morkullan 17 på adresserna Valhallavägen 34-36. Fastigheten förvärvades 1994 och föreningen upplåter 31 bostadsrätter och 1 hyresrätt. Föreningen har även 2 lokaler med hyresrätt, som genererar goda intäkter. I huset finns gemensamma utrymmen bestående av en fullt utrustad tvättstuga, barnvagnsrum, cykelrum, hobbyrum och grovsoprum. Föreningens medlemmar disponerar även en vacker och grönskande innergård i två plan.

Här bor ni med det bästa av två världar i gränslandet mellan Vasastan och Östermalm med närhet till citys stora utbud av caféer, restauranger, mataffärer, butiker och all service. På kort gångavstånd nås bland annat Hagaparken och Lill-Jans skogen med sina härliga promenad- och joggingstråk. Även parker som Humlegården, Vasaparken och Observatorielunden nås med en kortare promenad. Kommunikationerna är utmärkta med både tunnelbanans röda linje samt flertalet innerstadsbussar. För den bilburne erbjuds boendeparkering i området och ni tar er snabbt ut från stan via både E4:an och E18. Det finns goda träningsmöjligheter i kvarteren med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på bekvämt avstånd.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden samt om kommande visningar.

Therese Nilsdotter, Widerlöv Stockholm.
0706-703221 mail: [email protected]

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad