Kommande bostad

Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm

Väktarstigen 9

21 000 000 kr
area icon Yta
  • 205 m2 boarea
  • 95 m2 biarea
  • 635 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1920
Väktarstigen 9

Nationalromantisk dröm i utmärkt läge

Eftertraktad Äppelviksvilla i nationalromantisk stil, på totalt 300 kvm. uppförd 1920 och varsamt renoverad 2018-2023. Belägen på en 635 kvm stor och insynsskyddad och grönskande hörntomt. Många bevarade originaldetaljer såsom spröjsade fönster, stavparketter, burspråk, dörröverstycke, bröstningar m.m, som ger rätt känsla och atmosfär.

Entréplanet erbjuder ett generöst kök med utgång till veranda, en bevarad serveringsgång, rymliga och ljusa sällskapsytor med öppen spis, ett arbetsrum och ett lyxigt duschrum. Övre plan med hall, badrum och fyra sovrum samt ett inrett vindsplan med ett allrum och ytterligare ett sovrum. Källarplanet, med utvecklingspotential rymmer tvättstuga separat wc, flera förråd, bergvärme samt ett stort garage.

Den gamla trädgårdsstaden bjuder på en villabebyggelse av hög arkitektonisk kvalité präglad av nationalromantik och 20-talsklassicism. Här finns grönskande trädgårdar, fina promenadstråk utefter Mälaren och klippbad. I närområdet finns också flera bra förskolor och skolor, butiker, kvarterskrogar och mycket goda kommunikationsmöjligheter vid Alviks torg. Välkomna till en välunderhållen fastighet för dig som söker något extra.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Mikael All

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Väktarstigen 9, Kommande i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm Planlösning från Väktarstigen 9, Kommande i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm Planlösning från Väktarstigen 9, Kommande i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm Planlösning från Väktarstigen 9, Kommande i Bromma - Gamla Äppelviken, Stockholm
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad