Såld

Fålhagen, Uppsala

Vaksalagatan 47

Slutpris: 1 900 000 kr

Vaksalagatan 47

Optimalt planerad bostad med låg avgift, balkong och funktion av 2 rok!

Välkomna till en härlig lägenhet med funktion av två rum och kök i centralt läge med hiss i fastigheten och balkong med kvällssol! Detta hem är optimalt planerat och i gott skick, med ett boende här kombinerar du ett utmärkt läge med närhet till all tänkbar service och direkt närhet till centralstationen för dig som pendlar.

Vidare finns hall med goda förvaringsmöjlighet och ett stamrenoverat badrum med dusch. Lägenheten har en välplanerad yta och den upplevs som större än vad kvadratmetrarna säger. Inbjudande balkong i soligt läge. Fina golv i hela bostaden och ljusa väggar som ger en trivsam atmosfär till detta hem.

Bostadsrättsförening med god ekonomi och låg månadsavgift. Till bostaden finns två förråd.

På Vaksalagatan 47 bor man ypperligt lugnt, men ändå centralt läge i attraktiva kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader och Uppsala konsert och kongress. I närhet finns också flera gym. Med kort promenad är man nere i centrum.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vaksalagatan 47, Såld i Fålhagen, Uppsala

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad