Såld

Höganäs, Uppsala

Vaksalagatan 38A

Slutpris: 2 095 000 kr

Vaksalagatan 38A

Optimalt planerad tvåa med stor balkong!

Nu ges äntligen tillfälle att förvärva denna mycket hemtrevliga lägenhet med ett perfekt läge intill stadskärnan! Lägenhetens planlösning är optimalt planerad, här nyttjas varenda kvadratmeter till fullo och du får enkelt plats med allt du kan önska dig. Och med takhöjden på 2,7 m, tillsammans med sina stora fönsterpartier får du ett fantastiskt ljusinsläpp och en härlig känsla av rymd. Här kan du förvänta dig en mycket tilltalande lägenhet i fint skick!

Tack vare den ombyggda planlösningen erbjuder lägenheten idag en hall med förvaring i klädkammare, ett modernt och fullt utrustat kök med delvis öppen planlösning till vardagsrummet och matplats för luftiga och inbjudande sociala ytor. Ett rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong i sydöst läge. Ett sovrum med plats för större säng och förvaring i garderober. Lägenheten har även ett badrum med badkar. I lägenheten har du bra förvaringsutrymme i inbyggda garderober samt klädkammare och ytterligare förvaringsmöjligheter i två st förråd.

I Brf Fjolner erbjuds boende tillgång till en trevlig och lummig innergård med trädgårdsmöbler och grillmöjligheter samt en samlingslokal. Här bor du i vackra omgivningar med närhet till stadskärnan. Med sitt centrala läge endast ett stenkast från resecentrum får du perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I närområdet finns gym och affärshuset Kvarnen med ICA, apotek, systembolag och restauranger.

Välkommen på visning!

Clara Lööf Ljunglund
Ansvarig mäklare

Clara Lööf Ljunglund

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Clara

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vaksalagatan 38A, Såld i Höganäs, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad