Såld

Höganäs, Uppsala

Vaksalagatan 36D

Slutpris: 1 950 000 kr

Vaksalagatan 36D

Öppen och ljus etta i vackert 30-talshus med balkong.

Öppen och ljus lägenhet i vackert 30-talshus. Lägenheten bjuder på en trevlig genomgångsplanlösning med fönster i två väderstreck och har en takhöjd om ca 2,7 meter. Lägenheten fördelar sig på en välkomnande hall med klädkammare och stamrenoverat badrum. Stort och välutrustat kök med matplats samt fönster in mot gården och vardagsrum med stor balkong i söderläge.

Välskött bostadsrättsförening med många större renoveringar genomförda. Trevlig innergård med grönska, grill och uteplats med pergola.

På Vaksalagatan 36 D bor du ypperligt lugnt, men ändå centralt läge i attraktiva kvarter med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen för pendling via buss eller tåg. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader och Uppsala konsert och kongress. I närhet finns också flera gym. Med kort promenad är du nere i centrum.

Kontakta mäklaren för visning.

Ansvarig mäklare

Beyar Hajo

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad