Kommande bostad

Höganäs, Uppsala

Väderkvarnsgatan 8 B

1 895 000 kr
area icon Yta
  • 44 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 341 kr/mån
floors icon Våning
  • 1 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1935
Väderkvarnsgatan 8 B

Rymlig och väldisponerad genomgångs 1,5:a utmärkt belägen i populärt område med närhet till city och stationen. Här bor du i en stabil förening med väldigt bra ekonomi så att du kan lägga pengarna på annat. Genomgående trä- och parkettgolv och ljusa ytskikt. Renoverat kök med matplats, rum med stora fönster, möblerbar innerhall som kan användas som sovplats eller arbetshörna samt helkaklat badrum med dusch. Till lägenheten kommer tre förråd.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, kabel-tv, internet och ip-telefoni. Föreningen tillhandahåller tvättstuga, cykelförråd, hobbyrum, gym och övernattningsrum för medlemmarna. Föreningen har 17 parkeringsplatser med el-plint för 300 kr/mån, 1-2 månaders kötid (2023-02-20) samt gästparkering.

Här bor du centralt men ändå lummigt med Höganäsparken runt knuten. Närheten till all tänkbar service vid Vaksala torg, träningsanläggningar och resecentrum gör detta till ett optimalt boende för såväl studenten som pendlaren.

Intresseanmälan

Christoffer Stalén Bardaxis

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

previous slide
next slide
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad