Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 54A

Slutpris: 1 765 000 kr

Väderkvarnsgatan 54A

Genomgångslägenhet i 30-talsfastighet

Genomgångslägenhet med generös takhöjd i attraktiva Fålhagen, här bor du i lugna kvarter endast några minuter från resecentrum och stadskärnan. Bekvämt belägen en halvtrappa upp i välskött 30-talsfastighet, där bostaden erbjuder tidstypiska detaljer så som högt i tak, trägolv och djupa fönsternischer med vackra beslag.

Lägenheten är i behov av ytskiktsrenovering och inrymmer en välkomnande hall med avgränsande sovdel med funktion som ett sovrum, stort kök med matplats för 4-6 personer intill fönster, ett rymligt vardagsrum samt badrum. Tillgång till tre förråd. Föreningen har en grönskande och inbjudande innergård med grillplats och trädgårdsmöbler.

Väldigt centralt läge endast ett stenkast från resecentrum vilket ger perfekta pendlarmöjligheter både via buss och tåg men även via bil då du smidigt kan ta dig ut på E4:an. I området finns matbutiker, apotek, systembolaget, restauranger etc. I närheten hittar ni även Vaksala torg med dess genuina torgmiljö med handel samt Uppsala konsert och kongress.

Michael Melin
Ansvarig mäklare

Michael Melin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Michael

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 54A, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad