Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 48B

Slutpris: 2 150 000 kr

Väderkvarnsgatan 48B

Ljus & ljuvlig med 30-talscharm & låg avgift!

Varmt välkommen till denna charmiga 30-tals lägenhet med ett fantastiskt ljusinsläpp i attraktiva Fålhagen. Bostaden karaktäriseras av vackra tidsenliga detaljer såsom stora spröjsade fönster med djupa fönsternischer, vackra originalgolv, spegeldörrar samt generös takhöjd. Perfekt planerad med fönster i två väderstreck och belägen på våning 3/4 utan störande insyn. Planlösningen ger er rymligt kök med goda förvaringsmöjligheter i skåp. Mycket trivsamt vardagsrum med god plats för både soffa, säng och matplats. Stilrent badrum med klinkergolv och kaklade väggar, här är det förberett för tvättmaskin. Genomgående generösa ytor samt gott om förvaringsutrymme i hallen i flera garderober.

Tre bra förråd finns till lägenheten, två i källaren samt ett på vinden.

En lägenhet som måste upplevas på plats!

Ypperligt läge endast ett stenkast till Uppsala resecentrum i attraktivt kvarter i Fålhagen. Utmärkt pendlarmöjlighet både via buss, tåg eller bil då du även snabbt tar dig ut på E4:an för vidare transport. I närområdet finns också affärshuset Kvarnen med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger samt Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress. Till fots tar du dig också med lätthet till allt annat city har att erbjuda.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad