Såld

Fålhagen, Uppsala

Väderkvarnsgatan 38B

Slutpris: 2 300 000 kr

Väderkvarnsgatan 38B

Mysig etta med takhöjd om 3,2 m.

Charmig etta med stort kök i en av Uppsalas vackraste byggnader. Som boende i bostadsrättsföreningen Tripolis erbjuds takhöjd om 3,2 m, charmiga trägolv och vackra fönster. Lägenheten som är 36,5 kvm fördelar sig på en välkomnande hall, stort kök med fint ljusinsläpp, wc med handfat samt separat dusch.
Det finns ett källarförråd att disponera för lägenhetsinnehavaren.

I månadsavgiften ingår värme, varm- och kallvatten, tvättstuga och bostadsrättstillägg. Gruppavtal med Tele2 gällande tv, telefoni och bredband (100/10) .

På Väderkvarnsgatan 38B bor du mycket lugnt med utmärkt pendlarläge. Närhet till allmänna kommunikationer, resecentrum och med handel och service på gångavstånd.

Välmående bostadsrättsförening med mycket vacker gårdsmiljö. Gemensam tvättstuga och bastu finns i källarplan. Utöver detta finns även en gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, snickarrum och ett pingisrum.

Bo i hjärtat av Fålhagen med mycket bra pendlarläge! Här har ni även nära till välsorterad mataffär, Uppsala Konsert & Kongress och allt vad Uppsalas stadskärna
har att erbjuda.

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Väderkvarnsgatan 38B, Såld i Fålhagen, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad