Till salu

Björklinge, Uppsala

Vadbron 310

Nästa visning
calendar icon lördag 9 december
4 300 000 kr
area icon Yta
  • 125,5 m2 boarea
  • 2 244 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2023
Vadbron 310

Bo i nybyggt hus med fri fastighetsavgift i 15 år!

Nybyggt 1-planshus med fina materialval samt en tilltalande planlösning där sällskapsytor är väl tilltagna för familjens sociala sammankomster. Från hallen med grå klinkergolv nås två sovrum på vardera sida samt ett allrum som kan göras om till ytterligare sovrum om man så önskar. Vidare finns ett badrum med badkar. Stora köket med öppen planlösning mot vardagsrummet och ryggåstak med imponerande takhöj som gör rummet luftigt samtidigt som de stora fönstren skänker fantastiskt ljus till rummet. Från vardagsrummet når ni det praktiska klädvårdsrummet med grovingång. Masterbedroom med egen klädkammare samt ett en suite badrum som lämnar en extra lyxig känsla.
Huset har genomgående vitlaserat 3-stavsparkett i ek och vitmålade väggar i alla rum förutom våtutrymmen, där finns helkaklade golv och väggar. I Klädvårdsrummet finns klinker på golvet såsom i hallen samt målade väggar. Hela huset värms upp genom en fråluftsvärmepump med vattenburen golvvärme.

En kort promenad från bostaden har ni bussen som åker till Björklinge, Bälinge, Jumkil, Oxsätra med lanthandel, Åkerlänna och in till Uppsala.

Visningar

Föranmälan krävs via Widerlövs hemsida. Välkommen! lördag 9 december
Anmäl mig
Ansvarig mäklare

Rashin Cohen

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Planlösning från Vadbron 310, Till salu i Björklinge, Uppsala

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad