Såld

Gottsunda, Uppsala

Vackra birgers väg 165

Slutpris: 2 030 000 kr

Vackra birgers väg 165

Rymlig 5:a med radhuskänsla!

Välkommen till denna trivsamma 5:a med radhuskänsla tack vare egen ingång i markplan! Lägenheten har ett fint kök med utgång till balkongen och ett rymligt vardagsrum med fint ljusinsläpp. Vidare finns fyra sovrum i varierande storlekar, två badrum varav det ena har bland annat tvättmaskin och det andra badkar. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare samt förråd med fönster. Utanför entrédörren finns en trivsam uteplats som ligger avskärmat och som på sommaren erbjuder gott om lummig växtlighet och buskage.

Trivsam och välskött bostadsrättsförening med 165 lägenheter med fina innergårdar emellan husen och flera lekplatser för barnen. Här finns många bra gemensamma utrymmen så som flera tvättstugor, bokningsbart övernattningsrum, motionsrum, bastu samt hobbyutrymme med snickarverkstad, målarrum och rum för cykelreparationer. Bra läge med närhet till Gottsunda Centrum med ett stort utbud av service, mataffär och restauranger. Närhet till Vårdsätrabadet som på sommartid erbjuder bad med mycket grönytor. Goda kommunikationer och bussförbindelser till stan.

Välkommen att anmäla dig till visningen!

Linnea Lager
Ansvarig mäklare

Linnea Lager

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Linnea

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Vackra birgers väg 165, Såld i Gottsunda, Uppsala
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad