Såld

Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 63A

Slutpris: 7 850 000 kr

Upplandsgatan 63A

Sekelskiftesdröm med solig balkong och visst renoveringsbehov

Ljus och välplanerad sekelskiftesdröm anno 1890 med ett synnerligen attraktivt läge mitt i Vasastan, ett stenkast från Odenplan. Bostaden har ett rofyllt läge i gårdshuset, mitt emellan två välskötta och grönskande innergårdar. Lägenheten har ett visst renoveringsbehov, framförallt avseende kök och det kan vara bra att veta att det går att öppna upp väggen mellan kök och sällskapsrum för en mer modern planlösning, de alternativ planskiss. Bostaden erbjuder ett nyligen stambytt (2019) helkaklat badrum, en rymlig balkong i sydvästläge, två bra sovrum, bra förvaring, ett generöst sällskapsrum och välbevarade sekelskiftesattribut i form av höga eleganta fönster, högt i tak, djupa fönsternischer och takrosetter.

- Representativ fastighet anno 1890
- Genomgående bostad med vackert ljusinsläpp
- Renoveringsbehov avseende kök
- Möjligt att öppna upp planlösningen
- Stambytt fastighet år 2019
- Två bra sovrum
- Bra förvaring i Walk-in-closet
- Säkerhetsdörr
- Generös balkong i soligt syd-västläge
- Äkta förening/ äger marken
- Låg avgift inkl -bredband
- Förstklassigt läge nära Odenplan
- Förening med goda lokalintäkter
- Grönområden som Vasaparken och Observatorielunden runt hörnet
- Ypperliga kommunikationsmöjligheter
- Flexibelt tillträde

Föreningen
Brf Blåklinten 19 är en äkta förening som äger marken. I föreningen finns 43 bostadsrätter och två lokaler. Föreningen har god ekonomi med en låg belåning om 3403 kr/kvm enligt ÅR 2022. Föreningen följer en underhållsplan och har de stora renoveringarna bakom sig. I dagsläget finns inga större planerade renoveringar. Stambytet skedde 2019. För boende i föreningen erbjuds två härliga och grönskande innergårdar. Gemensamma utrymmen består av: cykelrum, källsorteringsrum, tvättstuga samt en gemensam innegård. Föreningen har fyra barnvagnsrum belägna i tre trapphus.

Området
Från Upplandsgatan 63 har du närhet till allt från grönområden i Vasaparken och Observatorielunden till Drottninggatan och city´s myller av restauranger och butiker, även gångavstånd till Centralstation. Sköna vardagskvällar spenderar ni på någon av kvarterets många restauranger, eller varför inte på en härlig promenad i Vasaparken. Allmänna kommunikationer står till ditt förfogande med enbart två minuters promenad till Odenplan och här finns såväl innerstadsbussar som pendeltåg och tunnelbanans gröna linje.

Varmt välkommen på visning!
Ansvarig fastighetsmäklare: Therese Nilsdotter: Mobil 0706703221, e-mail: [email protected]

Ansvarig mäklare

Therese Nilsdotter

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 63A, Såld i Vasastan, Stockholm Planlösning från Upplandsgatan 63A, Såld i Vasastan, Stockholm

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad