Kommande bostad

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 47

Pris enl ök
area icon Yta
  • 67 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 2 565 kr/mån
floors icon Våning
  • 3 av 5 (med hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1885
Upplandsgatan 47

Ytterst välplanerad sekelskiftestvåa högt upp i huset!

Med ett fantastiskt läge vid Odenplan finner du denna väldisponerade sekelskiftestvåa i vacker fastighet anno 1885. Stora vackra fönster tillsammans med den generösa takhöjden ger ett rikligt ljusinflöde och härlig rymd. Välbevarade sekelskiftesdetaljer återfinns i genomgående vackra brädgolv, stuckaturer, pardörrar och djupa speglade fönsternischer. Generöst vardagsrum med plats för soffgrupp och matplats. Fullt utrustat kök med plats för mindre matbord. Harmoniskt sovrum med utmärkta förvaringsmöjligheter i garderober. Fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin och en ljus hall med plats för avhängning. Välskött äkta förening som äger marken. Föreningen har en trivsam innergård med loungemöbler och grill för medlemmarna.

Här bor du mitt i pulsen och i hjärtat av Odenplan. Bostadens centrala läge erbjuder verkligen det bästa av allt. Här finns ett imponerande restaurangutbud med bland annat klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan. Fik och caféer i kombination med shoppingbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Dessutom finns här flera välsorterade mataffärer och träningsanläggningar. Inom gångavstånd finns också underbara grönområden vid Vasaparken, Hagaparken, Vanadisparken och vackra promenadstråk runt Karlbergssjön. Kommunikationerna är utmärkta med flertalet innerstadsbussar, tunnelbana och pendeltåg runt knuten.

Varmt välkommen på visning!

Intresseanmälan

Peter Eriksén

Reg. fastighetsmäklare, delägare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad