Såld

Vasastan - Odenplan, Stockholm

Upplandsgatan 47, 3 tr

Slutpris: 10 375 000 kr

Upplandsgatan 47, 3 tr

Ljus sekelskiftestrea med balkong i sydväst, kakelugn, låg avgift och toppläge i Vasastan!

Ljus och stilrent renoverad sekelskiftestrea (möjlig 4:a) med absolut toppläge i Vasastan mellan Vasaparken och Observatorielunden. Högt upp och genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,20 m), speglade dörrar, fina takrosetter, stuckatur och vackra trägolv. Ytterst välplanerad 3:a med optimal planlösning och två bra sovrum. Stor, härlig balkong i soligt sydvästläge mot den fina innergården. Många soltimmar på balkongen, ca kl 12.00-20.00. Balkongen och båda sovrummen är belägna mot den lugna och idylliska innergården. Elegant, fungerande kakelugn skapar charm och känsla. Kök och badrum är stilrent renoverat med påkostade och smakfulla materialval. För extern förvaring finns ett källarförråd. Extra dörrar till lägenheten finns i utrymme i källarplan. Låg avgift inklusive bredband och tv basutbud i äkta och stabil förening som äger marken. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1885 med vackert trapphus och hiss.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan med både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Här möts verkligen det bästa av två världar med det stora utbudet av restauranger i kombination med närhet till grönområden som bjuder på en avkopplande miljö. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Grönskande Vasaparken och Observatorielunden i närområdet. Vasaparken lockar med stora gräsytor, mysiga caféer, minigolfbana och även skridskobana vintertid. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på kort promenad. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Det finns inga liknande bostäder för tillfället. Klicka på knappen nedan för att se alla våra bostäder till salu.

Se alla bostäder

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad