Såld

Vasastan, Stockholm

Upplandsgatan 17, 4 tr

Slutpris: 13 000 000 kr

Upplandsgatan 17, 4 tr

Exklusiv sekelskiftesvåning med balkong i sydväst, öppen spis, kakelugn och toppläge i Vasastan!

Ljus och exklusiv sekelskiftesvåning med absolut toppläge i Vasastan med Tegnérlunden utanför porten! Högst upp förutom vinden med härlig balkong i soligt sydvästläge mot idyllisk innergård. Våningen totalrenoverades 2016 med påkostade och smakfulla materialval. Genomgående med stora, eleganta fönsterpartier i två väderstreck och generöst ljusinsläpp. Sekelskiftescharm med högt i tak (ca 3,20 m), fina takrosetter, elegant stuckatur, speglade dörrar och vackra trägolv. Magnifik öppen spis samt stilfull kakelugn skapar charm och känsla, båda fullt fungerande. Möjlig 4:a - två av de generöst tilltagna rummen kan delas av för att skapa extra sovrum med fönster. För extern förvaring finns ett rymligt källarförråd om ca 8 kvm. Stilfull sekelskiftesfastighet anno 1890 med vackert trapphus och hiss. Flexibelt tillträde efter köparens önskemål.

Absolut toppläge i hjärtat av Vasastan med idylliska Tegnérlunden utanför porten! Både Odenplan och Sankt Eriksplan på nära gångavstånd. Runt Odenplan finns ett flertal populära caféer, restauranger, mataffärer och butiker. Grönskande Vasaparken och Observatorielunden i närområdet. I närheten finns även Drottninggatans trevliga gågata och Hötorget med shopping, biografer, restauranger och saluhall. Det finns goda träningsmöjligheter med ett gediget utbud av gym från de flesta kedjor, bland annat Sats Odenplan. Ett flertal skolor såsom Handelshögskolan, Engelbrektsskolan, Norra Real och KTH finns på nära avstånd. På kort promenadavstånd nås även Östermalm, Stureplan, Humlegårdsparken och Nybrokajen. Kommunikationerna är ypperliga med T-bana, pendeltåg och ett flertal busslinjer i närområdet. Även city med access till Centralstationen med Arlanda Express nås på kort promenad. Vill du bo i kärnan av populära Vasastan har du hamnat helt rätt!

Widerlöv

Vill du ha mer information?

Kontakta oss på kontoret

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Upplandsgatan 17, 4 tr, Såld i Vasastan, Stockholm
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad
close