Till salu

Älta, Nacka

Ulvsjövägen 37

  • Villa
6 250 000 kr
area icon Yta
  • 25 m2 boarea
  • 1 042 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 2021
Ulvsjövägen 37

Högt belägen villatomt i populärt familjeområde med nybyggt attefallshus på, uppfört i hög standard!

Högt belägen villatomt i populärt familjeområde med nybyggt attefallshus på, uppfört i hög standard!

- Stor potential
- Många soltimmar
- Högt belägen tomt
- Bo medans du bygger
- Alla större markarbeten redan utförda

Välkommen till denna charmiga tomt högt belägen i familjevänliga villaområdet Kolarängen. Här finns potential att bygga sitt drömhus samtidigt som du bor i det befintliga attefallshuset uppfört i hög standard, bo trivsamt och bygg samtidigt! Tack vare dess höga och fria läge kan du här njuta av långa soliga dagar från panoramautsikten du får över området.

På tomten har du möjlighet att bygga en fristående huvudbyggnad som innehåller som mest en bostadslägenhet, uppfört i en eller två våningar som max får uppta en areal om 160kvm respektive 120kvm och en maxhöjd om 6,4 meter. Utöver det får du också bygga separat garage om 40kvm som är högst 2,5 meter högt, alternativt uppföra det i anslutning till huvudbyggnaden och då efter godkännande nyttja detta som annan gårdsbyggnad. Detta är mäklarens tolkning av gällande detaljplan. Är detta av väsentlig betydelse rekommenderas du alltid att ta i kontakt med kommunen för vidare rådgivning.

Attefallshuset är uppfört i mycket hög standard där du välkomnas av en stor hall med gott om förvaring. Praktiskt rum med gott om plats för matbord och social del med soffa i öppen planlösning mot det fullt utrustade köket, där du utöver det vanliga bland annat finner fullstor spis, ugn, kyl, frys och en mindre diskmaskin. Det ljusa badrummet är helkaklat och utrustat med bland annat dusch, handduksvärmare, spegelskåp och golvvärme. Väl uppe på loftet finns gott om utrymme för dubbelsäng, sängbord och mindre förvaring.

Här finns chansen att belåna attefallshuset för att slippa ta ett dyrt byggnadskreditiv vid byggnation.

Kontakta ansvarig eller assisterande mäklare idag för mer information och för att boka din visning!

Intresseanmälan
Niels Sönnergaard
Ansvarig mäklare

Niels Sönnergaard

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Niels
Amra Ahmetovic
Assisterande mäklare

Amra Ahmetovic

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Amra

Bostad

Ekonomi

Område

Dokument och länkar

previous slide
next slide
Planlösning från Ulvsjövägen 37, Till salu i Älta, Nacka
Planlösning från Ulvsjövägen 37, Till salu i Älta, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad