Till salu

Valsätra, Uppsala

Ullsaxvägen 17

4 795 000 kr Utgångspris
area icon Yta
  • 106 m2 boarea
  • 106 m2 biarea
  • 354 m2 tomtarea
calendar icon Byggnadsår
  • 1969
Ullsaxvägen 17

Mycket välskött och smakfullt hus med källare och carport, beläget i ett barnvänligt område!

**Kontakta mäklaren för att boka visning**

Mycket välskött och trivsamt kedjehus på 106+106 kvm med källare och carport. Här erbjuds ett hus i lugnt och barnvänligt område beläget med nära anslutning till grönområden och smidig anslutning till stadskärnan.

Ytan fördelar sig på en ljus och välkomnande entré med goda avhängnings- och förvaringslösningar. I anslutning till entrén finns en gästtoalett. I dagsläget finns tre sovrum, med möjlighet till ett fjärde på entréplan. Men tack vare den flexibla planlösningen finns möjlighet att öppna upp om större sällskapsytor om så önskas. Vägg i vägg med det ena sovrummet finns ett väl tilltaget vardagsrum och fint ljusinsläpp genom de stora fönsterpartierna samt utgång till bostadens framsida. På motsatt sida från vardagsrummet finns köket som är fullt utrustat och mycket rymligt med trevliga sällskapsytor, här får du plats med ett större sällskap vid matbordet. På entréplan finns även ett badrum med badkar och ljusinsläpp från takfönster. I källarplan finns ännu ett sovrum/gillestuga, gästrum/förråd samt ett hobbyrum. Här finner ni även stor och praktisk tvättstuga som är inredd med dusch, bastu, en stor arbetsbänk och en extra kyl/frys.

Husets uteplats når du från ett av sovrummen vid köket. Där finns det en härlig skyddad plats för umgänge och avkoppling med sol från morgon till solnedgång sommartid. I direkt anslutning till uteplatsen i västläge finns en uppvuxen grönskande trädgård med bl a härliga klängrosor, bärbuskar, äppelträd och gräsmatta mot en allmänning. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i separat förrådsbyggnad intill carporten.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor du med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, postombud, bibliotek, affärer, Systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med goda bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Välkommen till detta rymliga kedjehus med ett barnvänligt läge och med cykelavstånd till city!

Tillträde enligt önskemål.

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Sofia Wictorsson

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Taxering

Inskrivningar m.m.

Driftskostnad

previous slide
next slide
Planlösning från Ullsaxvägen 17, Till salu i Valsätra, Uppsala Planlösning från Ullsaxvägen 17, Till salu i Valsätra, Uppsala
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad