Kommande bostad

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 5A

Pris enl ök
area icon Yta
  • 38 m2 boarea
price tag icon Månadsavgift
  • 4 070 kr/mån
floors icon Våning
  • 2 av 3 (ingen hiss)
calendar icon Byggnadsår
  • 1941
Ugglevägen 5A

- Kommande försäljning, ring för privatvisning -

** Gavelläge ** Generös balkong i ett fritt söderläge ** Genomgående ljusinsläpp ** Exklusivt kök ** Närhet till Ektorp centrum som erbjuder matbutiker, café, restauranger, gym ** Stabil förening ** Täta kommunikationer till City

I detta kvarter, omfamnat av vackra ekar och varierad bebyggelse, finner ni Nackas äldsta förening och här får jag nöjet att presentera en riktig pärla. Ektorps mysigaste och mest välplanerade tvåa – japp, här är den!

Här erbjuds ni en ljus och välplanerad bostad i ett absolut toppskick där varje kvadratmeter gör sin nytta. Rymligt vardagsrum med plats för både matplats och soffgrupp. Vacker originalparkett vilar på golvet. Vardagsrummet leder ut till en generös balkong i söderläge där ni kan njuta av härliga middagar. Rofyllt sovrum med plats för stor säng och garderobslänga. Separat kök i toppskick, välutrustat med vitvaror i rostfritt bestående av; spishäll, diskmaskin, fläkt, ugn och kyl/frys. Här finns utrymme för matplats intill fönster. Fräscht badrum med wc, dusch, vädringsfönster och handdukstork. Goda förvaringsmöjligheter i sovrum och två källarförråd.

Ekängen/Ektorp är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor, klippbad men även närhet till all tänkbar service i Ektorp Centrum. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City som gör det lätt att vara spontan.

Välkommen hem, till Nackas äldsta bostadsrättsförening!

Intresseanmälan
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer

Interiör

Grundinformation

Fastigheten

Driftskostnad

TV och bredband

Närområde

Förening

Tomt, uteplats, bilplats

Planlösning från Ugglevägen 5A, Kommande i Ektorp, Nacka
Intresseanmälan

Anmäl dig här

Du som är intresserad av den här bostaden får gärna lämna dina kontaktuppgifter här. Då kan jag höra av mig till dig med uppdateringar kring bostaden, och du riskerar inte att missa nåt.

Räkna ut boendekostnad

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad