Såld

Ektorp, Nacka

Ugglevägen 26

Slutpris: 1 420 000 kr

Ugglevägen 26

** Låg avgift ** Högt läge ** Stabil förening ** Kvadratsmart ** Renoverat kök **

Välkommen till denna yteffektiva etta i populära Saltängen. På Ugglevägen 26, bor ni i ett lummigt läge i vacker byggnad från 50-talet!

Bostaden är välplanerad och har utnyttjat varje kvadratmeter på bästa sätt. Här finns ett stort allrum med plats för säng, soffa och matbord. Härifrån blickar man ut över vacker grönska från det stora fönstret. Hemmet erbjuder ett modernt ljust kök med gott om förvaring. Köket är utrustat med kyl/frys, spishäll, kombinerad ugn/micro, diskmaskin och fläkt. Från hallen nås ett praktiskt badrum bekvämt utrustat med tvättmaskin. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och parkettgolv. Här bor man i en förening som har både bastu och övernattningslägenhet. Lågt belånad förening med endast 5412kr i lån/kvm.

Saltängen är ett populärt område som erbjuder hög livskvalité. Närhet till vackra naturområden med promenadstråk, motionsslingor och havet. Vackra Långsjön finns 1 km från bostaden, bra badmöjligheter och utegym. Även närhet till fina strövområden i Nyckelviken. I Ektorp Centrum finner ni matbutiker, gym och restauranger. Populära Gateau är ett mysigt fik med bästa solläget och är kända för sina fina bakverk och fantastiska bröd! Nacka Forum finns 2 km bort från bostaden och erbjuder brett butik- samt restaurangutbud. 1 min promenad till täta busskommunikationer in till City (ca 20 min till Slussen) som gör det lätt att vara spontan.

Varmt välkommen hem!

Med vänlig hälsning, Emma Strindin | Widerlöv Nacka 070 281 06 27
Välkommen hem!

Emma Strindin
Ansvarig mäklare

Emma Strindin

Reg. fastighetsmäklare Läs mer om Emma

Planritning

previous slide
next slide
Planlösning från Ugglevägen 26, Såld i Ektorp, Nacka
bg

Ska vi ses hemma hos dig?

Nya tider skapar nya möjligheter. Du kanske går i försäljningstankar, eller så funderar du på vad din bostad är värd. Oavsett om du har planer på att sälja din bostad eller bara är nyfiken på värdet kan du ta hjälp av våra mäklare. Vi värderar ditt hus, din lägenhet, sommarstuga eller fastighet. Antingen hemma hos dig eller digitalt. Klicka på länken och fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett förutsättningslöst möte.

Värdering av din bostad